Moeder deelt foto van verloving en haar ex-man komt met een verrassende reactie

De ex-man reageert op de verloving

Iedereen kent in zijn omgeving wel iemand die gescheiden is. Meer dan eens eindigt zo’n scheiding in een vechtscheiding en worden de kinderen daar de dupe van. Vader en moeder kunnen niet meer samen door een deur en lange rechtszaken zijn vaker regel dan uitzondering. Gelukkig kan het ook anders. Dit wordt bewezen door Blake en Heather en wij hopen dat veel mensen hier wat van zullen leren. 

Zo kan het ook.

Nieuwe man

Heather is na haar scheiding weer gelukkig met haar nieuwe vriend die haar ten huwelijk gevraagd heeft. De moeder van drie kinderen deelt een foto van de verloving met de tekst: ‘Ik heb ‘ja’ gezegd!’. Een feestelijke gebeurtenis voor het stel, maar het is uiteraard altijd afwachten wat de ex-man hiervan gaat vinden. Er zal nu een nieuwe man bij zijn kinderen in de buurt zijn en dat kan dikwijls voor wat reuring zorgen.

Facebook

Blake besloot een facebookpost te wijden aan de verloving van zijn ex-vrouw. “Dit is mijn ex-vrouw en de moeder van mijn drie kinderen. We zijn jong getrouwd, kregen drie prachtige kinderen en hadden een zware scheiding. Drie jaar later is die relatie heel anders. De kinderen zijn evenveel bij mij als bij mijn ex-vrouw en we steunen ze in alles. We zijn een echt team”, begint Blake Higginbotham zijn Facebookpost. Hij vervolgt: “De man waarmee ze verlooft is, is een fantastische vent. Hij is goed voor mijn kinderen en ze houden van hem. Als een vader. Ik kan niet voor meer vragen en ik wens ze het allerbeste. Ik ben dankbaar voor heel veel dingen, waaronder ook jullie relatie.”

Advies

Blake wil mensen die in scheiding liggen graag een advies meegeven. “Ik wil jullie bemoedingen om er op een andere manier naar te kijken. Enkel omdat jullie niet konden slagen als man en vrouw, betekent niet dat jullie niet kunnen slagen als papa en mama”. Wij kunnen alleen maar bewondering hebben voor de manier waarop hij omgaat met z’n scheiding.

Lees ook: Fragment van Mart in Hello Goodbye laat mensen stralen: ‘Wat een prachtig mens!’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Facebook | Beeld: pxhere