24-jarige student verpleegkunde komt er plots zelf achter dat ze ernstig ziek is

ziek

De doktoren dachten dat het in haar hoofd zat

De 24-jarige Georgina had al een tijdje last van haar borst, maar de doktoren konden niks vinden. De medici begonnen zelfs te twijfelen aan haar verhaal en vroegen haar of het niet ‘in haar hoofd zat’. Niets bleek minder waar, Georgina bleek ernstig ziek te zijn. 

Deze ziekte had ze zelf niet aan zien komen…

Tumoren

Aan de buitenkant leek Georgina gezond, maar toen de doktoren haar binnenkant eens even onder de loep namen bleek dat niet het geval. Ze vonden tumoren op haar milt en lever en na nog beter onderzoek bleek zelfs haar hele buik vol tumoren te zitten.

Diagnose

Georgina had Burkitt Lymfoom; een hele zeldzame, agressieve en snel groeiende vorm van kanker. Georgina was ervan overtuigd dat het weekend dat ze het hoorde haar laatste weekend zou zijn. In eerste instantie dacht ze dat er niks aan de hand zou zijn.

Chemotherapie

Er werd gelijk gestart met een zware vorm van chemotherapie en gelukkig ziet het er nu wat rooskleuriger uit voor Georgina. De kanker zou zich langzaam maar zeker terugtrekken. Verpleegkundige worden is nog steeds haar grootste droom, maar nu wel het liefste op de oncologieafdeling, zodat ze anderen kan helpen die hetzelfde doormaken.

Wat ziet ze er stralend uit!

Excited about the pretty sky and everything else. ?

Een bericht gedeeld door Being Brave? (@georgiamclennan) op

Lees ook: Twijfels? Zó weet je of je echt te ziek bent om naar het werk te gaan

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: instagram