Royalty-kenner onthult het grootste verschil tussen prins William en prins Harry

Een insider vertelt wat volgens hem de grootste verschillen zijn tussen de broers

Je hoeft geen royalty-expert te zijn om te zien dat de koninklijke broers prins William en prins Harry niet als twee druppels water op elkaar lijken. Wel is het voor de buitenwereld maar moeilijk om te oordelen in hoeverre de karakters van de twee verschillen. Een koninklijke insider heeft die kennis wel en deelt het.

Verbaast het jou?

Tv-producer Nick Bullen heeft al verscheidene koninklijke documentaires gemaakt. Hij heeft de leden van het Britse koningshuis op een andere manier leren kennen dan mensen die de royalties alleen zien tijdens officiële gelegenheden. Hij heeft de karakters van prins William en prins Harry ook een beetje kunnen analyseren en stelt dat er een groot verschil tussen de prinsen is.

Harry

Of de prinsen het eens zijn met de verschillen weten we niet, maar Nick bullen stelt dat prins Harry gereserveerder is dan zijn broer. Volgens Nick is William veel zelfverzekerder. In een interview in het programma The Royal Box vertelt de producer aan presentatrice Kate Thornton dat Harry degene is die relaxter is, maar hij is ook degene die gereserveerder is. Volgens Nick neemt Harry alleen zijn koninklijke versie aan als dat echt moet.

William

Volgens Nick is prins William zich erg bewust van het feit dat hij de toekomstige koning van Engeland is. “Ik denk dat William degene is die de schouders eronder zet en het gewoon doet”, aldus Nick tijdens The Royal Box. William gaat van het ene koninklijke event dat hij moet bijwonen naar het andere. Volgens de koninklijke kenner zou Harry dat niet doen als hij het niet zou hoeven.

Lees ook: Prins William onthult wat de nieuwste obsessie van prins George is

Dit trucje bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: The Royal Box, Yahoo | Beeld: Videostill