Verschrikkelijk: model Loiza Lamers (22) getroffen door een hersenbloeding

Onderzoek heeft uitgewezen dat het model een bloedprop in haar hersenen heeft

De 22-jarige Loiza Lamers, winnares van Holland’s Next Top Model 2015, is getroffen door een hersenbloeding. Het model is naar het ziekenhuis in Arnhem gebracht en ondergaat daar momenteel verschillende onderzoeken.

Hersenbloeding

RTL Nieuws meldt dat het management van het transgendermodel heeft laten weten dat ze gisteren plotseling bewusteloos raakte, waarna ze met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. Daar aangekomen constateerden de artsen dat Loiza een bloedprop in haar hersenen heeft zitten. Wat er precies met het model aan de hand is, moet door middel van verder onderzoek uitgewezen worden. Het management laat weten dat de jonge vrouw erg angstig is, maar dat ze zich ontzettend sterk houdt en ondersteund wordt door haar familie. 

Holland’s Next Top Model 

Loiza werd in 2015 bekend door haar deelname aan het populaire Holland’s Next Top Model. In het programma maakte ze bekend transgender te zijn, iets wat haar veel respect van zowel de jury als kijker opleverde. Ze wist uiteindelijk als eerste transgendermodel het programma te winnen en verkreeg daardoor wereldwijde faam. Ze kwam in opspraak omdat ze het gewonnen modellencontract afwees omdat ze het op eigen kracht wilde doen. Inmiddels heeft ze tal van opdrachten en is ze te zien in campagnes en op de catwalk.

 

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram