Verschrikkelijk nieuws voor vakantievierende Monique Westenberg

monique westenberg

Monique Westenberg deelt dit droevige bericht

Op dit moment vertoeft Monique Westenberg nog in Mexico met (ex-)vriend André Hazes en hun zoontje. Helaas is er een flinke domper op de vakantievreugde: Monique’s hond Dunya is gisteren overleden. Ze deelt dit bericht op Instagram.

Wij leven met haar mee.

Gebroken hart

Monique deelt een foto van zichzelf met haar hond Dunya. Daarin vermeldt ze dat haar trouwe viervoeter die dag om 15.25 uur is ingeslapen. Het beestje heeft na 14,5 jaar het leven gelaten. De hondenoppas belde Monique vanuit Nederland op om haar te vertellen dat het niet zo goed met de hond ging. Een paar dagen later sloeg het noodlot toe en moest Dunya ingeslapen worden. De hond had een hersentumor, dus het ging al langer niet heel goed met haar.

Leeg bed

In het bericht valt te lezen dat Monique eerst van plan was om de vakantie af te breken en terug naar Nederland te komen. Ze wilde haar hond graag nog een keer voor de laatste keer zien. Helaas was er geen tijd meer en overleed Dunya terwijl Monique nog in Mexico zit. Achteraf is ze daar blij mee. “Nu heeft zij rust en kan ik de aankomende dagen gebruiken om dingen te verwerken zonder dat ik nu thuis had gekomen in een leeg huis en een leeg bed.” Want ja, na de breuk met André zal het wel extra zwaar vallen dat ook haar geliefde hond er niet meer voor haar is.

Aandenken

Later deelt Monique nog een fragment en foto’s van een heel speciaal beeldje dat voor haar gemaakt is. Het bronzen beeldje is een weergave van Monique’s hand met het pootje van Dunya. Zo heeft ze altijd een prachtig aandenken aan haar hond, die als een kind voor haar was.

Wij wensen Monique veel sterkte in deze zware tijd.

? Dunya, mijn wereld, mijn meisje, is vandaag om 15:25 uur ingeslapen. Mijn hart is gebroken, maar krijgt ook rust. Ze was moe, ze had geen pijn, maar vond het genoeg geweest. Gisteren werd ik opgebeld dat het de laatste daagjes slechter met haar ging. Mijn wereld stortte in en we waren van plan morgen avond terug te vliegen. Dan kon ik haar nog even vasthouden, haar natte neusje voelen, in haar lieve oogjes kijken. Vandaag werd ik wakker gebeld. Mijn vader en moeder en de liefste oppas zaten met mijn meisje bij de dierenarts. Ze was op. Ik moest de beslissing nemen waar ik altijd zo tegenop keek, maar wilde het niet langer rekken voor mezelf. Via FaceTime ben ik erbij geweest, heb ik nog tegen haar kunnen praten, heb ik haar kunnen bedanken voor de afgelopen 14,5 jaar liefde en steun. Mijn hart is gebroken, ik zit vol met verdriet, maar geloof ook dat Dunya er bewust voor heeft gekozen te wachten tot ik weg was. Nu heeft zij rust en kan ik de aankomende dagen gebruiken om dingen te verwerken zonder dat ik nu thuis had gekomen in een leeg huis en een leeg bed. Ik kan me nog een week voorbereiden op die lege thuiskomst en probeer te genieten met mijn gezin. Ik had haar niet meer liefde kunnen geven dan dat ik haar gaf, ze had geen betere honden mama kunnen hebben en ik weet zeker dat ze zo oud is geworden door de onbeschrijflijke sterke band die zij en ik hadden! Dankjewel mijn wereld voor jouw liefde hier op aarde. Dat je altijd naast me zal blijven lopen dat weet ik zeker ???

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

“Kijk is boos, kijk is blij” ?

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Lees ook: Bezoekers Safaripark Beekse Bergen bijna aangevallen door jachtluipaard

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle, Instagram  | Beeld: Videostill YouTube