Verschrikkelijk nieuws voor Patricia Paay: belastingdienst legt beslag op woning…

“Het is allemaal de schuld van mijn boekhouder”

De Belastingdienst heeft maandag beslag gelegd op de woning die Patricia Paay in de verkoop heeft staan. Volgens de Belastingdienst zou de bekende Nederlander meerdere jaren haar inkomstenbelasting niet hebben betaald.
Inkomstenbelasting
Bekende Buren zou kadastrale documenten in handen hebben waaruit blijkt dat Paay over verschillende jaren, vermoedelijk 2013, 2014 en 2015, de inkomstenbelasting niet of maar gedeeltelijk betaald zou hebben. Tevens zijn de omzetbelasting en de zorgverzekeringswet meerdere jaren niet betaald. Het zou in totaal gaan om een bedrag van ongeveer 100.000 euro.
Boekhouder
Volgens Patricia zelf is er sprake van een grote fout die veroorzaakt is door haar boekhouder. Ook vindt ze de beslaglegging op haar huis ‘raar’, aangezien ze haar huis in de verkoop heeft gezet om haar schuld te kunnen betalen. De woning staat te koop voor 475.000 euro. Als het Patricia niet lukt om het huis te verkopen, kan het geveild worden door de Belastingdienst. ,,Ik heb mijn huis in de verkoop staan om een schuld te kunnen betalen. Daar zit een ton eigen geld in. Dit alles is veroorzaakt door een slechte boekhouder”, aldus Paay. De blonde diva zegt ook contact te zullen opnemen met de Belastingdienst.

Paay verhuisde in 2013 naar Lijnden en kocht daar voor 410.000 euro het aan het water gelegen optrekje met drie slaapkamers. Het complete huis is gestyled in de kleuren beige, grijs en wit. De badkamer kreeg een Grieks sfeertje, inclusief jacuzzi met witte pilaren, mee.

Bron: NU.nl | Beeld: Videostill