Verschrikkelijk wat Tim Hofman is overkomen.. We hopen dat het goed met hem gaat!

We hopen dat hij snel weer uit het ziekenhuis komt

BNN-presentator en vlogger Tim Hofman is vandaag tijdens de opnames van zijn YouTube-programma Boos het ziekenhuis in geslagen door een boze huisbaas. Hij probeerde voor zijn programma te bemiddelen tussen een huurder en een huiseigenaar, wat uitmondde in een gevecht. 

Incident
Het incident vond plaats in Nijmegen, waar een huurder een conflict had met zijn huurbaas. Tom Hofman ging er met zijn team naartoe om te bemiddelen in het conflict. Volgens ooggetuigen vond er een conversatie plaats tussen Tim en de vastgoedhandelaar Ton Hendriks, waarna de laatste hem een ‘rechtse’ zou hebben gegeven. Naast Tim is ook de cameraman door de vastgoedhandelaar geslagen. Beide zijn naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met ze gaat is nog onduidelijk.

Vastgoedhandelaar
De vastgoedhandelaar Ton Hendriks verhuurt studio’s en appartementen in Nijmegen. Op dit moment is hij aan het bouwen in Tilburg omdat hij naar eigen zeggen ‘klaar is met de gemeente Nijmegen’. In Nijmegen kocht de zakenman een historisch hotel dat hij liet renoveren, waarbij hij zich volgens de welstandscommissie niet aan de regels hield. Waar Tim en Hendriks een gesprek over hadden voordat Hendriks hem een rake klap gaf is nog niet duidelijk. Momenteel is de politie getuigen aan het ondervragen en is er een onderzoek opgesteld.

Bron: AD | Beeld: Twitter