Verschrikkelijk verdrietig: moeder Isolde van O’G3NE na lange strijd overleden

Wij wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe

Isolde Vol-Malee, de moeder van Lisa, Amy en Shelley van meidentrio O’G3Ne is vandaag in het bijzijn van al haar geliefden overleden. In een verklaring laat de familie weten dat hun vrouw en moeder na een lange strijd tegen een zeldzame vorm van kanker is overleden.

Verwerken
In de verklaring staat: “Wij vertrouwen er op dat haar strijdkracht, positiviteit, doorzettingsvermogen en eeuwige lach ons de kracht zal geven om door te gaan. Nu is er het grote verdriet. We hopen dat iedereen onze privacy respecteert en ons de rust en ruimte geeft om dit grote verdriet een plaats te geven.” Ook geeft het bericht aan dat O’G3NE al haar werkzaamheden tot nader bericht zal staken om dit grote verlies in alle rust te kunnen verwerken. Het afscheid van Isolde zal in besloten kring plaats vinden.

Behandeling gestaakt
Recentelijk maakte de familie al bekend dat moeder Isolde de behandelingen tegen een zeer zeldzame vorm van botkanker had gestaakt. Hoe moeilijk dat ook was voor de familie: “Het is haar beslissing en haar leven,” vertelden de zussen in een reactie. Na het Eurovisie Songfestival in Oekraïne begon Isolde aan een nieuwe bestralingskuur omdat de bestaande tumoren waren gegroeid en er ook nieuwe tumoren waren ontstaan. In juni gaf het management van OG3NE de volgende verklaring af: “De complicaties en kwaliteit van leven hebben Isolde uiteindelijk doen besluiten de noodzakelijke behandeling te staken. De tijd die haar rest wil zij graag met haar geliefden doorbrengen zonder de kans op verdere complicaties.” Isolde is 47 jaar oud geworden.

Wij wensen de nabestaanden enorm veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Bron: Facebook | Beeld: videostill