Verschrikkelijk: vrouw bijt haar hond in de metro en omstander filmt het gebeuren..

De vrouw bijt en slaat haar hond meerdere keren

Een vreselijk voorval vond onlangs plaats in een Canadese metro. In de avondspits zat een vrouw met haar hondje in de metro, toen ze haar hond publiekelijk begon te mishandelen. Alle passagiers in de metro zagen het gebeuren, en één vrouw filmde het voorval. 

Metro
In de video is te zien hoe een vrouw haar hondje oppakt, hem op zijn kopje slaat en meerdere malen bijt als hij begint te piepen. Steeds weer probeert het beestje van zijn kwaadaardige baasje te ontsnappen, maar omdat hij aangelijnd zit trekt de vrouw hem de hele tijd weer terug. Op een gegeven moment komt een andere passagiers dan toch eindelijk in actie; een onbekende man zegt haar dat ze moet stoppen waar ze mee bezig is. Een discussie tussen de twee volgt, waarna een andere passagier naar de bestuurder toe loop. De metro wordt stilgezet en drie medewerkers werken de vrouw de metro uit.

Dierenbescherming
De vrouw die haar hond mishandelde was er niet goed aantoe; volgens verschillende getuigen was ze onder invloed van verdovende middelen. Nadat de politie haar aanhield op het station maar geen zichtbare verwondingen vond bij de hond werd ze vrijgelaten. De dierenbescherming heeft een onderzoek ingesteld naar de vrouw en wil de hond graag van haar redden. Veel passagiers die die dag in de metro zaten moeten zich volgens velen schamen; zij hadden de hond van de vrouw af moeten pakken en de politie moeten bellen.

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Mirror | Beeld: video still