Wat een vervelend nieuws voor Olivia Newton-John… John Travolta is er stuk van!

grease olivia newton john

“Wij houden van haar en zij houdt van ons”

Vorige maand werd het tragische nieuws naar buiten gebracht dat actrice Olivia Newton-John strijdt tegen borstkanker. Dit verdrietige nieuws ging bij niemand in de koude kleren zitten en zo ook niet bij haar Grease-collega John Travolta.

John Travolta, die Olivia kent van de set van Grease, wenst de actrice veel beterschap toe. De 68-jarige actrice kreeg 25 jaar geleden ook al te maken met borstkanker en kwam er toen bovenop met een borstamputatie en chemotherapie. Iedereen hoop dat ze er ook ditmaal bovenop mag komen. Zo ook John Travolta. “Olivia is altijd een geweldig en inspirerend mens geweest voor miljoenen mensen”, vertelt hij aan het tijdschrift People.  “Als we allemaal onze wilskracht voor haar inzetten, dan weet ik zeker -en ik ken haar goed- dat ze dat voelt en dat het haar zal helpen”, verklaart de acteur. “We houden van haar en zij houdt van ons.”

Steun uit alle hoeken
Niet alleen John liet zijn medeleven en steun blijken, maar ook vele anderen hopen dat de actrice er bovenop komt. Woensdag vertelde Olivia dat dit haar erg ontroerde. “Ik ben erg dankbaar en geraakt door de vele berichten afkomstig uit de hele wereld”, laat ze weten. De zangeres vertelt dat ze zich goed voelt en veel steun van familie en vrienden krijgt.

Wij wensen Olivia heel veel beterschap!

Bron: Show| Beeld: videostill Grease.