Vervelend nieuws voor Eva Jinek: ‘Baal ik echt van’

Eva Jinek

De presentatrice zal de komende tijd niet op televisie te zien zijn

Een slecht begin van de week voor Eva Jinek. De presentatrice deelt op Instagram dat ze geveld is door het coronavirus. Daarom zal ze deze week niet te zien zijn in haar eigen talkshow Jinek.

Corona

“Helemaal klaar voor een nieuwe week, héél veel zin in de gasten die ik zou ontvangen… en nu heb ik corona”, schrijft Eva op Instagram. Daarbij deelt ze een foto van een positieve coronatest. Twee knalrode streepjes, duidelijker kan het ook niet. “Daar baal ik echt van”, laat de presentatrice weten.

Vervanging

Eva Jinek presenteert dagelijks haar eigen talkshow Jinek, maar dat kan de komende week natuurlijk niet doorgaan. Uiteraard staat er wel een vervanger klaar! “Gelukkig gaat mijn lieve collega Beau van Erven Dorens mij vervangen de komende dagen”, deelt Eva met haar volgers. “En ik ga isoleren totdat ik weer mag.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Beterschapswensen

Onder de post regent het beterschapswensen voor de presentatrice. “Sterkte! Komt nooit goed uit!!”, reageert Kim Kötter. “Beterschap lieve Eva!”, aldus Marlijn van Weerdenburg. Ook Georgina Verbaan, Kelly Weekers, Britt Dekker en Daphne Bunskoek wensen Eva veel beterschap – en wij natuurlijk ook!

Lees ook: Dit is wat Eva Jinek per jaar verdient met haar talkshow

Bron: Instagram @evajinek | Beeld: Brunopress