Wat vervelend voor Ben Saunders en zijn gezin, wij wensen ze heel veel sterkte toe

saunders

Ben Saunders’ baby blijft ondanks alles zijn vrolijke zelf

1 mei dit jaar werden zanger Ben Saunders en zijn Janita trotse ouders van hun zoontje Benji. Waar bij sommige kindjes alles voor de wind gaat, is dat bij Benji niet het geval en hij ligt al bijna een week in het ziekenhuis.

Het kleine jongetje drinkt namelijk niet genoeg en daardoor krijgt hij niet genoeg voedingsstoffen binnen. De ondergrends van 560 cc haalt hij nauwelijks en soms zelfs niet, vertelt Janita op Instagram. Ook vertelt ze dat ze al heel veel dingen geprobeerd hebben, van een andere fles tot een osteopaat. Niks lijkt te werken. De doktoren gaan nu kijken of Benji lijdt aan een verborgen reflux.

Gelukkig lijkt Benji zich niet veel aan te trekken van het hele ziekenhuisgebeuren. Hij blijft zijn vrolijke en charmante zelf. “Tussen de voedingen door charmeert hij de hele afdeling met zijn gulle lach. Hij sjanst met alle zusters, vooral de blonde. Hmmm, van wie zou hij dat nou hebben?”, aldus Saunders. Wij wensen het baby’tje het allerbeste en hopen dat het snel beter gaat.

 

Daddy’s Little Nightmare ?. Dank je wel alle lieve mensen die meedenken en vragen hoe het met Benji gaat. Zo lief! We zijn nog in het ziekenhuis de situatie is helaas nog niks veranderd. Zn minimale cc haalt hij niet of met de hakken over de sloot. We hebben al zoveel geprobeerd , verschillnde flessen, verschillende voeding , verschillnde houdingen, osteopaat, sab simplex voor krampjes , de logopediste is langs geweest, we zijn nu verborgen reflux aan het bestrijden met johannes brood pitmeel de biologische variant want de normale verdroeg hij slecht. Morgen gaan ze fotos maken onder het drinken van contrast vloeistof. En tussen de voedingen charmeert hij de hele afdeling met zijn gulle lach. Sjanst met alle zusters vooral de blonde hmmm van wie zou hij dat nou hebben? ? ? #CheekyBoy #Soldaatje #BenjiRay

Een bericht gedeeld door K?? @bensaundersmusic (@_gipsyj_) op

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Instagram