Victoria Koblenko onder vuur door foto van haar zoontje in zwembad

De foto van haar kleine zoontje kon rekenen op veel kritiek

Tegenwoordig moeten we erg oppassen met wat we het internet op slingeren: niet alleen blijft een foto voor altijd op het internet staan, ook laat het iedereen vrij kritiek op je te geven. Dit ondervond ook Victoria Koblenko, die tijdens een vakantie op Mallorca een foto van haar zoontje deelde. 

De foto kreeg veel kritiek.

Mallorca

Tijdens haar vakantie op Mallorca heeft Victoria Koblenko het samen met haar man Evgeniy Levchenko en zoontje erg naar haar zin, zo blijkt wel uit de zomerse foto’s die op haar Instagram-account prijken. Op één van de foto’s zien we hoe Evgeniy in het zwembad van het The Dt. Regis Mardavall Resort op Mallorca staat en zijn zoontje in de lucht gooit. Onder de foto schrijft ze: “Fly baby, fly! Daddy will always catch you. Check stories for the finale of this jump.”

Watervrij

De reacties op de schattige foto zijn niet geheel positief; zo vinden Instagram-gebruikers het een gevaarlijk spelletje en zou het ‘veiliger zijn als de kleine zwembandjes omkrijgt’. Andere volgers nemen het echter al snel op voor Victoria en zijn van mening dat het prima kan als de papa erbij is. Daarnaast vinden ze het een mooie manier om kinderen watervrij te maken, wat ook weer heel goed kan helpen bij de zwemles later.

Fly baby, fly! Daddy will always catch you. Check stories for the finale of this jump

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

Lees ook: Met slippers aan of op blote voeten autorijden: mag dat nu wel of niet?

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Grazia | Beeld: videostill