Video: André Hazes schittert als echte bad boy in zijn nieuwe clip


André Hazes lanceert nieuwe single Later komt de spijt

Vandaag, 29 juni 2018, lanceerde André Hazes zijn nieuwe single Later komt de spijt. Hij heeft voor de productie van dit nummer maanden in de studio doorgebracht, mét resultaat. Het nieuwe nummer heeft meteen een schitterende clip gekregen, waarin naast André zelf ook Johnny de Mol een rolletje speelt.

André Hazes in de gevangenis?

Single

De single Later komt de spijt gaat over een relatie die niet goed voor hem was, maar waar hij ondanks alles geen spijt van heeft. André Hazes gebruikte zijn eigen leven als inspiratiebron voor het nummer. In de clip is André een echte bad boy die een auto steelt en de politie probeert te ontvluchten. Heeft hij misschien hier zijn haren voor afgeschoren?

Album

Het album waarop het nummer zal verschijnen komt later dit jaar uit, waarschijnlijk in het najaar. Daarbij treedt André ook op in Ahoy Rotterdam op 26, 27 en 28 oktober. Hierbij zal hij waarschijnlijk zijn nieuwe nummers ten gehore brengen aan zijn publiek. Het nummer Later komt de spijt is vanaf nu te luisteren op YouTube en te downloaden bij Bol.com, iTunes, Spotify en Deezer.

Gastrol

Naast André zelf heeft ook Johnny de Mol opnieuw een rolletje gekregen in de videoclip. De Mol schitterde eerder al in de clip van Wie kan mij vertellen. Hoewel André een stoere misdadiger speelt, speelt Johnny een advocaat of rechercheur die André aan het eind van de clip helpt.

Bekijk de clip hieronder:

Lees ook: Vaatwastabletten kun je ook voor deze 5 dingen in huis gebruiken

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Weekend | Beeld: Videostill