Schattigste video van de dag: 3-jarige dochtertje Jim Bakkum is een prima ballerina

Jim Bakkum dochtertje video

Hoe aandoenlijk is dit?

De 30-jarige acteur en zanger Jim Bakkum is een trotse vader van twee kinderen. Hij stapte samen met de acht jaar oudere actrice Bettina Holwerda in 2011 in het huwelijksbootje. Niet lang daarna volgde zoon Lux (5) en later dochtertje Posy (3).

Op Instagram deelde Jim het aandoenlijkste filmpje van de dag, waarbij zijn dochter haar balletkunsten showt.

Dochterje

De 3-jarige dochter van Jim blijkt een kleine danseres in de dop te zijn. Vol trots deelde haar vader het onderstaande filmpje op Instagram van zijn dochter tijdens haar balletles. Bij de video schrijft de zanger: “Soms denk je dat je niet verliefder kunt worden op je kind. Maar ons samen met je meisje naar balletles te gaan en dit te zien… Dan ontplof ik. Dan smelt ik. En wil ik haar opeten. Wat bijzonder dit…”

Zangeres

Niet alleen blijkt de kleine meid een aanstormend danstalent te zijn, ook haar zangkunsten gaan niet onopgemerkt voorbij. Wanneer vader Jim samen met zijn dochter mee wil zingen met het karaoke apparaat wordt hij met een boze blik aangekeken. Vervolgens zegt ze glashard tegen haar vader: “Nee, jij kan niet goed zingen!” Kan het nóg schattiger worden dan dit? Onze harten smelten bij het zien van dit lieve meisje!

3/3/15. Ik zie me nog lopen 3 jaar geleden. Als een kip zonder kop door het ziekenhuis. Na dik 7.5 uur was ze er. Mijn dochter. Mijn meisje. Mijn kleine Poos. Het afgelopen jaar werd duidelijk dat ze een hele sterke voorkeur heeft richting de microfoon. Goh, hoe zou dat komen? Muziek en glimmende synthetische jurken is ultiem geluk voor haar. ? Van de familie kreeg zij een heus podium, inclusief gordijntjes en een jurkenwinkeltje. Nu kan ze los! Met papa zingen vindt ze ook leuk. Niet altijd, zoals te horen op dit filmpje. Ook al ben je nog maar 3, je moet kritisch en eerlijk blijven. Ook tegen je vader. En ik kan haar wel opeten. ? En ja, wij zingen in maart gewoon nog een Sinterklaasliedje. Pietenliefde, van Party Piet Pablo en Love Piet. Posyyyyy, wat ben je lief, mooi, grappig en een boeffie…. 3 jaar, man wat vliegt de tijd. ?

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Lees ook: Als twee druppels water: zo ziet de dochter van Martijn Krabbé er nu uit

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Instagram | Beeld: videostill