VIDEO: jongetje (7) verkocht twee jaar limonade om een pony te kunnen kopen, moet je zijn koppie zien toen hij hem kreeg!

Kleine Sabastian kon zijn emoties niet bedwingen toen hij zijn pony ontmoette!

De 7-jarige Sabastian Lucas wilde niets  liever dan zijn eigen pony en hij werkte twee jaar lang om zijn droom uit te laten komen.

Hij verkocht limonade en spaarde op deze manier maar liefst 3000 dollar bij elkaar, inclusief zijn verjaardagsgeld en zakgeld. Twee jaar lang verkocht hij zijn zelfgemaakte limonademerk bij vriendjes, familie en kennissen om zo aan het geld te komen voor zijn eigen pony. Nadat hij het benodigde bedrag bij elkaar had gespaard kocht zijn moeder Juliana een witte bergpony genaamd Tom voor haar zoontje. Tom werd in het geheim in de stal geïnstalleerd en Juliana filmde de reactie van Sabastian toen hij voor het eerst oog in oog met zijn nieuwe pony kwam te staan. De kleine jongen liep over van emotie en kon zijn tranen niet bedwingen en bedankt zijn ouders uitgebreid. Zo schattig om te zien! Juliana Kent heeft een boodschap bij het filmpje, zeg je kinderen nooit dat ze iets niet kunnen bereiken, alles is mogelijk!