Ai! Weer een pijnlijk moment in deze video waarin Melania weigert Trumps hand vast te houden

Hoe vaker je de video bekijkt, hoe pijnlijker het wordt

Het is de tweede keer in een vrij korte tijd dat Melania Trump het hele internet over gaat met een nogal ongemakkelijke video. Dit keer kan ze echter moeilijk haar emoties in bedwang houden, want dit is volop aan haar gezicht af te lezen. Zoals het naar de buitenwereld wordt getoond, lijkt Melania absoluut niet gelukkig in haar huwelijk met Donald Trump…

In de video probeert Trump de hand van Melania vast te houden, maar wijst ze hem keer op keer af.

Ontspannen

Wat een verschil met vorige week, waar de First Lady nog breedlachend gespot werd in gesprek met voormalig president Barack Obama. Hierbij waren de president en First Lady aanwezig bij de begrafenis van voormalig First Lady Barbara Bush. Zo ontspannen en goedlachs is de vrouw al in lange tijd niet meer gespot.

Ongemakkelijk beeld

Terug naar deze week waarbij de Franse president Macron voor een staatsbezoek aanwezig was in het Witte Huis. De oplettende nieuwscamera’s legde het ongemakkelijke beeld vast waar president Trump ‘subtiel’ de hand van zijn vrouw wil vastpakken. Melania’s gezicht vertrekt en probeert haar hand bij zich te houden. Na meerdere pogingen van Trump lukt het hem om haar hand vast te pakken en lijkt hij een ‘zelfverzekerde’ knik te geven. De video is inmiddels over de hele wereld gedeeld.

Lees ook: Oh oh: Whatsapp gaat drastisch veranderen dankzij deze nieuwe voorwaarden

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Elle | Beeld: videostill, Top News Today