VIDEO: Deze vrouw slaat een politiepaard en krijgt direct haar verdiende loon. Ongelooflijk wat een reactie!

vrouwslaatpaard

Dit paard reageert supersnel! En terecht!

Karma is iets moois. Zeker als het om deze vrouw gaat, die een lesje geleerd krijgt van Murney het politiepaard. Dat lesje zal ze nooit meer vergeten in ieder geval. Ze breekt uit het publiek tijdens enkele feestelijkheden in Kingston, Canada en slaat ogenschijnlijk uit het niets een van de politiepaarden die daar rondloopt. Het paard reageert supersnel en wat er dan gebeurd…

We hebben niet kunnen achterhalen wat precies de beweegredenen van de jonge vrouw waren, maar we weten wel dat de politie in Kingston altijd goed voorbereid is op dit soort acties. Diezelfde dag zijn er nog 3 mensen aangehouden die zich agressief gedroegen ten opzichte van de paarden. Schijnbaar zijn het niet echt dierenvrienden daar in Kingston.
We willen niet teveel verklappen, want de video spreekt meer dan duizend woorden, maar we kunnen wel zien dat het politiepaard Murney supersonisch snel reageert.
Laten we in ieder geval dit soort vreemd gedrag tegenover dieren verspreiden zodat iedereen weet dat het níet zo hoort. Deel dit artikel daarom even met al je vrienden en vriendinnen.


Pagina 1/1