Videoland-tips: dit zijn de leukste nieuwe films om te bingen

Videoland-tips

Popcorn in de aanslag en kijken maar!

Vanwege de coronacrisis zijn alle bioscopen gesloten. Het bewonderen van die ene nieuwe film moeten we dus tijdelijk uitstellen. Maar gelukkig kun je ook gewoon je eigen thuisbioscoop creëren. Videoland heeft namelijk een hoop Nederlandse films online gezet, die je zeker wilt zien! Sla dus maar flink wat popcorn in – zonder te hamsteren – en installeer je met een dekentje op de bank. Bingen maar!

Wat Is Dan Liefde

In deze romantische komedie krijgt echtscheidingsadvocate Cato de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Achteloos je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon om de brallerige advocaten wat moraal bij te brengen. Maar dan ontmoet ze Gijs, waardoor alles verandert. Een Nederlandse komedie van hoog niveau, die je absoluut gezien moet hebben. Extra leuk: actrice Elise Schaap speelt de hoofdrol van Cato. Dat wordt sowieso lachen geblazen!

De Belofte Van Pisa

Samir is een fantastische trompettist. Zijn tien jaar oudere broer Mo en zijn vriend Soesi zorgen er daarom voor dat hij auditie mag doen bij het Muzieklyceum Zuid. Hoewel Samir geen noot kan lezen wordt hij toch toegelaten. Mo laat zijn broertje bij ijssalon Pisa beloven dat hij hoe dan ook zijn school af zal maken en belooft op zijn beurt om hem hierbij te helpen.

De club van lelijke kinderen

Een perfecte film om met het hele gezin te kijken. De club van lelijke kinderen gaat over President Isimo, die het hele land wil opschonen door alle lelijke kinderen te ontvoeren en op te sluiten. Paul, een 11-jarige jongen met enorme flaporen, weet te ontsnappen. Samen met enkele lotgenootjes richt hij de Club Van Lelijke Kinderen op om de strijd aan te gaan met de president.

All You Need Is Love

Kerst mag dan allang voorbij zijn, dat maakt de film All You Need Is Love niet minder leuk. Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Zonder dat zijn redactie ervan op de hoogte is, stapt hij op het vliegtuig naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host. Lukt het ze een geschikte vervanger te vinden?

De Libi

Bilal, Gregg en Kevin kunnen niet wachten tot het echte leven begint – na de eindexamens gaan ze met het vliegtuig op vakantie! Als een paar meiden Bilal en Gregg uitdagen hen te ontmoeten bij een optreden van Hef in de Jimmy Woo, grijpen ze die kans met beide handen aan. Samen met Kevin zetten ze alles op alles om binnen te komen en zo te bewijzen wat ze waard zijn.

Lees ook: Opgeluchte molloten: nieuw seizoen Wie is de Mol al opgenomen

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill