Kijkers Vier Handen Op Eén Buik ontroerd door Isa Hoes en Romy

Vier Handen op Een Buik

Isa en Romy deelden openhartig hun heftige verhalen met elkaar

Gisteravond keerde het programma Vier Handen Op Eén Buik terug op de buis met een gloednieuw seizoen. In de eerste aflevering maakten we kennis met de zestienjarige Romy, die wordt bijgestaan door bekende moeder Isa Hoes. Romy is zwanger van haar zeventienjarige vriend, Sylvester. De aanstaande tienermoeder kende een heftige jeugd en spreekt hierover openhartig met Isa, die zelf ook een zware periode achter de rug heeft.

Romy en Sylvester

Romy vertelt Isa over haar relatie met Sylvester, die zich in sneltreinvaart ontwikkelde. “Binnen drie dagen hadden we een relatie. We doen alles samen”, aldus de aanstaande moeder. Toch was het voor haar een enorme shock toen ze zwanger bleek te zijn. “We gebruikten gewoon een condoom, maar ik hoor dus bij die één procent waarbij een condoom niet voldoende is.”

Heftige verhalen

Voordat Romy zwanger was, ging ze door een zware periode. Ze was depressief en verloor de zin in het leven. Dat sloeg om toen ze in verwachting bleek te zijn. “Ik heb nu weer een reden om te leven”, zo vertelt ze. Isa Hoes is zelf moeder van twee kinderen en zij hoopt Romy zo goed mogelijk te kunnen helpen. Dat gevoel groeit alleen maar als ze hoort wat voor heftige dingen Romy heeft meegemaakt. “Jeetje, dat ze dat allemaal heeft moeten doorstaan”, brengt Isa verschrikt uit.

Antonie Kamerling

Op haar beurt vertelt Isa Romy over de dood van haar man Antonie, die in 2010 een einde aan zijn leven maakte. Dat verhaal hakt erin bij Romy. “Ik voelde me schuldig dat ik haar heb verteld dat ik dood wilde. En nu blijkt haar man een einde aan zijn leven gemaakt te hebben.” Het wederzijdse respect dat tussen Romy en Isa ontstaat, maakt diepe indruk op de kijkers.

Zoontje Danny

Uiteindelijk bevalt Romy zes weken te vroeg van haar zoontje Danny, door middel van een spoedkeizersnee. Dat valt haar zwaar. Vanwege een infectie is Danny in levensgevaar en ligt hij wekenlang op de intensive care. Na negen weken mag Isa eindelijk op bezoek komen en is Dannys situatie stabiel. Na een aantal angstige weken kan Romy eindelijk genieten van haar zoontje en ziet ze het leven een stuk positiever in.

Lees ook: Fien Vermeulen en Igmar Felicia verbreken relatie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill