Dit zijn de vijf best gelezen Tips en Weetjes van de afgelopen week!

Dit zijn ze dan: de best gelezen artikelen van deze week

We vulden de afgelopen week weer met tig leuke weetjes, handige tips en grappige feitjes. Mocht je een paar van de leukste artikelen gemist hebben; we hebben de best gelezen artikelen van deze week voor je op een rijtje gezet!

1. Dít is de reden waarom je bijna nooit iets wint met een grijpmachine op de kermis!

We hebben allemaal weleens een gokje gewaagd op de kermis, maar het is ons in ieder geval nog nooit gelukt er iets mee te winnen: de grijpmachine. Je kunt er een fortuin aan euro’s ingooien maar de grote metalen klauwen grijpen altijd nét mis, hierdoor komt dat…

2. André Hazes verblijft de komende weken in een hotel!

Over twee weken is het eindelijk zover voor André Hazes, dan geeft hij een reeks optreden in Ahoy Rotterdam. Een grote gebeurtenis die nogal wat voorbereiding met zich meebrengt. Daarom is de drukte van het alledaagse gezinsleven te veel voor de jonge zanger en kiest hij ervoor om zijn gezin tijdelijk te verlaten.

3. Zó ziet de nieuwe vlam van GTST-actrice Robin Martins eruit

De manager van Robin Martins maakte in april bekend dat de Goede Tijden Slechte Tijden-actrice en de Dance Dance Dance-choreograaf Kenzo Alvares een punt achter hun relatie hebben gezet. Robin ging weer als vrijgezel door het leven, tot nu toe.

4. Dít detail was je vast nog niet opgevallen aan de nieuwe foto’s van Máxima en de prinsesjes

Heb jij de portretfoto’s van onze koningin en haar dochters al gezien? De reacties op de nieuwe foto’s van koningin Máxima en de prinsesjes zijn ontzettend lovend en wij kunnen niet anders dan het daar roerend mee eens zijn. Hoewel we de foto’s goed bekeken, was er iets wat ons niet was opgevallen…

5. Dit is de reden waarom sommige mensen niet zachtjes kunnen niezen

Je voelt die vervelende kriebel in je neus en voor je het weer ontgaat er met veel kabaal lucht uit je neus en mond. Een ware explosie vond plaats in jouw neus. Een herkenbaar scenario? Lees dan snel verder waarom het sommige mensen gewoonweg niet lukt om zachtjes te niezen.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Beeld: archief