Dit zijn de vijf grappigste sterrenbeelden

grappigste sterrenbeelden
Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

We kennen allemaal wel iemand die de beste grappen kan maken of iemand die altijd dolkomisch is. Het is een plezier om bij deze mensen te zijn, omdat ze altijd zorgen voor een goede sfeer. Ook is het fijn als jij degene bent die mensen aan het schaterlachen maakt. Ben je benieuwd welke mensen het grappigst zijn? Dit zijn de vijf sterrenbeelden die mensen altijd aan het lachen maken.

Dit zijn de grappigste mensen.

Boogschutter (22 november tot 21 december)

De Boogschutter kan bijna overal wel de humor van inzien. Boogschutters weten altijd een verhaal te vertellen dat iedereen aan het lachen maakt. De Boogschutter zal een bepaald detail overdrijven of sarcasme toevoegen als hij of zij aan het vertellen is om het verhaal nog grappiger te maken. De Boogschutter kan soms de vreemdste dingen zeggen om mensen maar te laten lachen. Iedereen vindt het fijn om bij een Boogschutter in de buurt te zijn. De Boogschutter neemt de kleine dingen in het leven niet te serieus, waardoor hij of zij als een positief persoon wordt gezien die veel humor heeft.

Waterman (20 januari tot 18 februari)

De Waterman is van nature een grappig persoon. Watermannen hebben vaak niet eens door hoe grappig ze zijn, tot ze zien hoe hard mensen om ze lachen. Ze weten continu hilarische grappen te maken over verschillende situaties. Tevens is de Waterman soms wat ongemakkelijk, waardoor mensen om ze moeten giechelen. Watermannen weten veel over de hedendaagse (pop)cultuur en wat er speelt in de wereld en weet hier slimme grappen over te maken. De opmerkingen van een Waterman kan iedereen laten glimlachen.

Tweelingen (21 mei tot 20 juni)

Tweelingen weten de meest hilarische dingen te zeggen, slimme grappen te maken en schudden zonder moeite de leukste woordgrappen uit hun mouw. De Tweelingen zijn goed met woorden en weten dit ook over te brengen in hun grappen. Als iemand een verhaal vertelt, kan een Tweeling dit nog grappiger maken door een paar opmerkingen te maken. Tweelingen zien humor in dingen, waar anderen dat niet zien.

Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Zelfs als een Kreeft in een lastige of ongemakkelijke situatie zit, kan de Kreeft nog grappen maken. De Kreeft zal een leuke opmerking maken, om te zorgen voor een betere sfeer. Kreeften zijn oplettende personen en weten daarom in elke situatie wel wat grappigs op te merken. Met een Kreeft omgaan is altijd een plezier, ze weten iedereen -ook vreemden- altijd aan het lachen te maken.

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

De Schorpioen is erg sarcastisch. De Schorpioen doet niet zijn of haar best om grappig te zijn, maar ze zijn het wel! Bovendien neemt een Schorpioen geen blad voor de mond en durven ze meteen te zeggen wat ze van een bepaalde situatie vinden. De sarcastische opmerkingen van een Schorpioen kunnen er in lastige situaties voor zorgen, dat de sfeer wat minder bedrukt is. Soms komen de opmerkingen van een Schorpioen wat bot over, maar onthoud dat ze het altijd goed bedoelen.

Lees ook: Deze vijf sterrenbeelden kunnen het beste koken 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Your Tango | Beeld: Pexels