Deze vijf sterrenbeelden zijn de beste collega’s

beste collega's

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

Wie in een grote, open kantoortuin werkt weet maar al te goed dat er verschillende types collega’s zijn. Zo is de ene collega drukker met de koffie dan met het werk en gooit de ander met de pet naar zijn of haar werkzaamheden. Ook is er weer een andere collega die een pietje precies is en is er ook weer iemand die simpelweg goed is in het werk dat hij of zij doet. Ook zijn er nog collega’s – die jij tot je vrienden kunt scharen – die plezante mensen zijn en hun werk goed uitvoeren. Grote kans dat ze een van de onderstaande sterrenbeelden hebben. Mensen met deze sterrenbeelden zijn de beste collega’s.

Ram (21 maart – 19 april)

De Ram is erop gebrand om zijn of haar werkzaamheden goed uit te voeren. Rammen zijn altijd op tijd op het werk en doen hun werk met aanstekelijk enthousiasme. Ze zijn niet alleen op het werk om geld te verdienen, maar ze zijn er ook omdat ze het leuk vinden om te werken.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Hoewel Maagden hun werk soms niet zo interessant vinden, doen ze altijd hun best. Ze steken hun neus niet in andermans zaken en maken zich dan ook niet schuldig aan kantoorroddels. Maagden zijn wel heel sociaal en maken dan ook graag een praatje met iedereen. Ze krijgen hun werk altijd af en worden door hun sociale skills en betrouwbaarheid gezien als fijne collega’s.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Als iemand hard werkt dan is het wel de Schorpioen. Ze vinden het bovendien geen probleem om anderen te helpen. Als een collega er even niet uitkomt, staat de Schorpioen altijd voor diegene klaar. Schorpioenen zijn altijd vriendelijk en daardoor geliefd bij iedereen op de werkvloer.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Het brein van de Boogschutter draait altijd overuren. Niet zo gek dat ze in hun vrije tijd ook nog bezig zijn met hun werk. De Boogschutter werkt hard en als er een probleem is, zoekt de Boogschutter meteen een creatieve oplossing. Door hun werkhouding kunnen ze zowel goed overweg met hun collega’s als met hun leidinggevenden.

Vissen (19 februari – 10 maart)

Werk is voor Vissen een noodzakelijk kwaad, maar ze doen hoe dan ook hun best. Ze doen met name hun best om het werk zo leuk mogelijk te maken voor zichzelf. Dit betekent niet dat ze om de haverklap met een nieuw project aankomen, maar dat ze juist een gezellige sfeer creëren op kantoor. Iets wat collega’s enorm waarderen.

Lees ook: Deze 5 sterrenbeelden hebben het slechtste humeur als ze trek hebben

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Your Tango | Beeld: Pexels