Even gluren: de villa van Frans Duijts staat (weer) te koop

villa
De villa moet bijna 1,3 miljoen euro kosten

“We gaan het nog één keer proberen!” Zo begint Frans Duijts de Facebook-post over de verkoop van zijn villa. Frans en zijn vrouw hebben namelijk al eens eerder getracht om de villa van bijna 1,3 miljoen euro te verkopen, maar dat mocht niet baten. Het is niet dat de familie Duijts hun woonplaats Tiel wil verlaten, maar ze dromen ervan om een eigen huis te bouwen. Nieuwsgierig hoe ze nu wonen? Kijk snel verder.

Nu nog iemand die de 1,3 miljoen kan ophoesten.

Villa

Het is de tweede poging om het huis in Tiel te verkopen. Frans en zijn vrouw dromen er namelijk van om hun eigen huis te bouwen, vandaar dat ze hun huidige optrekje in de verkoop doen. Gek, want het huis is helemaal naar smaak aangepast. Zo is er een tropisch zwembad, een fitnessruimte, een kapsalon voor Frans zijn vrouw en, passend bij zijn nummer 5 in de klok, een eigen kroeg.

Oppervlak

De villa staat in de zeer geliefde villawijk De Nes in Tiel, waar allemaal soortgelijke woningen staan. Het perceel telt 1.815 vierkante meter met een strakke tuin en oprit. Het pand is in de jaren 80 gebouwd, maar recentelijk helemaal opgeknapt. De woning zelf heeft een oppervlak van 240 vierkante meter met een grote woonkamer, grote woonkeuken met wooneiland en wel vijf slaapkamers. In de buitengebouwen vindt je een kapsalon met eigen entree, een hobbyruimte met een bar en een verwarmd zwembad en zonnebankruimte. Je hoeft je huis dus nergens meer voor uit!

Binnenkijken

Was je nu altijd al benieuwd naar hoe een beroemde volkszanger woont? Dan kun je nu je kans grijpen, want Frans’ makelaar heeft een virtuele rondleiding door het huis gemaakt.

Benieuwd naar Frans Duijts’ gigantische woning? Bekijk de video hieronder.

Lees ook: Huisje op Funda blijkt ware hofzaal. Moet je de binnenkant eens zien!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Facebook, Van Kessel Kroezen makelaars en taxateurs | Beeld: Videostill