Je vingerafdrukken vertellen veel over je persoonlijkheid! Hoe zien die van jou eruit?

vingerafdrukken

Hoe zien jouw vingerafdrukken eruit?

Handlezen, oftewel handlijnkunde is al zo oud als de weg naar Rome. Al eeuwenlang proberen mensen de essentiële vragen des levens op te lossen door langdurig naar hun eigen handen en die van anderen te turen. De zogenaamde dermatoglyfen zijn tekeningen die zich op de vingertoppen voordoen.

Volgens sommigen schijnen deze veel over je persoonlijkheid te onthullen.

FBI analyses
Lussen, draaikolken of gebogen lijntjes: wat je ziet op je vingerafdruk kan veel over je karakter vertellen. Zelfs FBI-agenten hebben hier wel eens analyses op los gelaten, dus er zal wel een kern van waarheid in zitten. Hoe zien jouw vingerafdrukken eruit? Lees hieronder wat het zegt over hoe jij in elkaar steekt!

Kromme lijnen
vingerafdrukken
Herken jij in je vingerafdrukken vooral kromme lijnen? Dit zegt dat jij pragmatisch, betrouwbaar en moedig bent. Je kan wel wat koppig zijn en een beetje een betweter… Verder ben je óf enorm creatief, of helemaal niet. Je bent zelfverzekerd en energiek, maar hebt moeite met je aan te passen aan nieuwe situaties.

Lussen
vingerafdrukken
Als je voornamelijk lusvormen in je vingerafdruk hebt, wil dat zeggen dat je mentaal en emotioneel flexibel bent en je je makkelijk kunt aanpassen aan je omgeving. Alleen kun jij je niet altijd al te best concentreren op iets. Mensen met zulke vingerafdrukken zijn vaak sympathiek en proberen anderen te helpen. Ze maken ook snel vrienden. Als je lussen hebt op al je vingertoppen dan heb je een sterk verbeeldingsvermogen en dagdroom je soms een eind weg.

Kolkende lijnen
vingerafdrukken
Herken jij voornamelijk kolkende lijnen in je vingerafdrukken? Dan wil dat zeggen dat jij een ondoordringbare persoonlijkheid hebt. Je bent gedreven en getalenteerd, maar veel mensen zullen je ervaren als egoïstisch en koud. Daarnaast ben je vaak onzeker, maar dit zal je niet snel aan anderen laten merken. Alleen de mensen die je écht goed kennen zullen tot je doordringen en de echte jij zien.

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Flair | Beeld ter illustratie