Vinny (22) wil zich laten ombouwen tot genderneutrale alien: ,,Ik zou niet weten waarom ik niet níéts zou kunnen hebben, daar beneden!’

Vinny uit Los Angeles wil niets liever dan een geslachtsloze alien zijn!

De 22-jarige Vinny uit Los Angeles gaat heel ver in zijn wens om een opmerkelijke droom te doen uitkomen: hij wil niets liever dan een genderneutrale alien zijn. De Amerikaanse jongeman onderging al ruim 100 operaties om zoveel mogelijk in de buurt te komen, maar hij is nog lang niet klaar….

Hij neemt genderneutraal héél letterlijk, Vinny gelooft namelijk dat aliëns geen geslacht hebben. En omdat hij het bloedserieus neemt, wil hij zijn genitaliën binnenkort laten verwijderen. Vinny heeft al diep in de buidel moeten tasten, hij heeft tot nu toe ruim 50.000 dollar uitgegeven aan plastische chirurgie die hem een buitenaardse look moet geven. Hij wil met zijn uiterlijk laten zien hoe hij zich van binnen voelt: ,,Ik wil hybride zijn. Geen man of vrouw. Ik zou niet weten waarom ik niet niets zou kunnen hebben, daar beneden.” Toen hij nog maar 17 jaar was liet Vinny al lip-fillers inspuiten, daarna volgden (onder meer) 12 wangimplantaten, vijf neuscorrecties, 35 laserbehandelingen en vijf botoxinjecties. Hij draagt gitzwarte contactlenzen en verft zijn haren in felle kleuren… Lees verder (en bekijk zijn extreme look met eigen ogen!) op de volgende pagina!


Pagina 1/2