Wat een fantastische zet van Viola Holt! Daar mag ze trots op zijn

Viola Holt doet bijzondere uitspraken

In een interview met De Telegraaf vertelt Viola Holt dat ze in de afgelopen maanden besloten heeft om een knoop door te hakken. De presentatrice is vooral bekend van de 5 Uur Show. Ze was tien jaar geleden nog te zien bij reality-programma’s als Hotel Big Brother en Ranking The Stars. Vooral over haar tijd bij de 5 Uur Show doet de presentatrice nu hele bijzondere uitspraken. 

Ze wil het geen probleem noemen, maar daar neigde het wel naar toe.

5 Uur Show

Ten tijde van de 5 Uur Show had Viola in haar contract laten opnemen dat ze elke dag na de show een fles champagne klaar wilde hebben staan. En anderhalve maand geleden besloot ze om helemaal te stoppen met het drinken van alcohol. “Ik heb mijn leven anders ingedeeld door niet meer te drinken”, vertelt ze. “Niet dat ik een alcoholprobleem had. Maar ik dronk gewoon elke avond bij het eten een lekker glaasje wijn.” Holt vertelt dat de drank haar opeens helemaal niet meer smaakte. “Van de ene op de andere dag was ik helemaal klaar met drank. Met roken heb ik dat niet voor elkaar gekregen.”

Terug op televisie

De hoop dat we Viola ooit nog terug zullen zien op televisie is inmiddels wel vervlogen. Het voormalige RTL4-icoon vertelt dat ze absoluut niet meer droomt van een terugkeer naar de televisie. “Ik wil helemaal niets meer, het is toch allemaal mooi geweest? Jonkies kijken je aan met een blik van: wat moet zij nou hier?”

Lees ook: Gebruikers van Twitter opgelet! Verander je wachtwoord vandaag nog

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Show | Beeld: videostill RTL Boulevard