Virginia van Eck vraagt vriendin ten huwelijk op Curaçao

‘We gaan een geweldige toekomst tegemoet’

Virginia van Eck (28) geniet samen met vriendin Mandy van een romantische vakantie op Curaçao. Dat de liefde daar in de lucht hangt, liet Virginia al eerder op haar Instagram zien. Maar voor haar volgers heeft ze nog een leuke verrassing in petto. Ze heeft namelijk haar grote liefde ten huwelijk gevraagd! 

Spelen met dolfijnen

“Wat een geweldige dag om nooit te vergeten!”, begint Virgina het bericht. Op de foto’s is te zien dat ze samen met Mandy aan het spelen is met dolfijnen. Daar zag ze de perfecte kans om haar grote liefde ten huwelijk te vragen. “Lieve Mandy, vandaag ben jij mijn prinses om volgend jaar mijn koningin te worden. And she said yes! We gaan een geweldige toekomst tegemoet en wat gaan we het plannen en de mooiste dag van ons leven beleven samen met de kinderen.”

De tortelduifjes vieren alvast de liefde in Curaçao, maar in 2022 doen ze het nog eens dunnetjes over. Dan gaat namelijk het huwelijk plaatsvinden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Virginia van Eck (@virginiaveck)

Verliefd op een vrouw

Virginia is bekend geworden door haar relatie met Peter Jan Rens, waarmee ze ook twee kinderen heeft. Het stel ging vorig jaar publiekelijk uit elkaar, maar gelukkig kwam daarna Mandy op haar pad. Aan Privé liet ze destijds weten dat ze het lastig vond om haar ex-man te vertellen dat ze verliefd is geworden op een vrouw. “Het was voor ons beiden een zware boodschap om over te brengen, want ook Mandy komt uit een heterorelatie met kinderen.”

Lees ook: Ja, ik wil: koppel vraagt elkaar toevallig tegelijk ten huwelijk

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Unsplash, Peter hansen