Vlam tussen Olcay en Ruud lijkt weer aangewakkerd

De twee zouden weer samen op date zijn gegaan

Er leek een tijdje geleden een einde gekomen te zijn aan het liefdesavontuur van Olcay Gulsen en Ruud de Wild, maar de twee geven elkaar een tweede kans. Olcay en Ruud zouden weer samen op date zijn gegaan, zo meldt Story. Is de vlam tussen hen weer aangewakkerd? Het lijkt er in elk geval sterk op.

Olcay hint op een verzoening met Ruud.

Rustig aan

Aan RTL Boulevard laat Olcay weten dat ze inderdaad op date is geweest met Ruud. Afgelopen vrijdag waren de twee allebei te gast in het programma en naderhand zijn ze wat gaan drinken. Dat was volgens Olcay ”heel gezellig”. De presentatrice benadrukt wel dat ze het heel rustig aan doen.

Hartjes

Al een tijdje gaan er geruchten dat Olcay en Ruud opnieuw de liefde bij elkaar hebben gevonden. Onlangs reageerde de radio-dj met twee hartjes onder een foto van Olcay. Onder het plaatje zelf schrijft de presentatrice dat ze ”probeert te begrijpen wat er met haar gebeurt”, gevolgde door een liefdevolle emoticon. De foto is inmiddels helaas verwijderd, maar Ruud heeft al eerder met hartjes gereageerd op foto van zijn voormalige vriendin.

Lees ook: MAFS-koppel Joost en Milly niet langer samen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!
Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill