Dit vliegtuig moest een noodlanding maken en de reden was wel heel bizar…

Uit voorzorg zette de piloot het toestel aan de grond

Een vliegtuig van Qatar Airways heeft in de Indiase stad Madras een noodlanding moeten maken omdat een echtpaar flink de boel op stelten aan het zetten was. En dan bedoelen we niet dat ze een feestje aan het bouwen waren; ze hadden flink ruzie over het vermeende overspel van de man.

Tijdens de vlucht kwam de vrouw erachter dat haar man haar bedrogen had

Bedrog
Een echtpaar, dat met vliegmaatschappij Qatar Airways van Doha naar Bali vloog, had de vakantiestemming er niet echt inzitten tijdens de vlucht. Toen de vrouwelijke helft van het echtpaar de telefoon van haar slapende echtgenoot wist te ontfutselen verging het lachen haar al helemaal. Ze wist de telefoon te ontgrendelen en kwam er toen door middel van een berichtje of een foto achter dat haar slapende echtgenoot haar had bedrogen.

Noodlanding
Medewerkers van de vliegmaatschappij weten de Hindustan Times te vertellen dat de vrouw toen op haar man in ging slaan. Het cabinepersoneel probeerde het vechtende stel nog uit elkaar te houden maar dit mocht niet baten; het personeel werd uitgescholden door de woedende vrouw. “Deze woede werd ook nog eens verergerd door het feit dat ze dronken was,” weet een veiligheidsmedewerker te vertellen. Om verdere escalatie te voorkomen besloot de piloot een noodlanding te maken in Madras. Daar werden de Indiase vrouw, man en hun kind uit het vliegtuig gezet.

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: NU.nl | Beeld: Getty Images