Volgens de Lonely Planet moeten we allemaal naar dít waddeneiland!

Dit eiland is een van de meest bijzondere plekken in Europa

Als een plaats een plekje krijgt in de Lonely Planet reisgids is het vaak wel heel bijzonder. De mooiste plekken van de wereld staan in deze bekende gids, van Boeddhistische tempels in Cambodja tot het Vaticaan in Rome. Dat ons kikkerlandje ook een plaatsje krijgt in een overzicht met de mooiste plekken van de wereld, daar mogen we best trots op zijn!

De bekende reisgids Lonely Planet heeft waddeneiland Texel gebombardeerd tot Europese topbestemming!

Negende plaats
Het eiland staat op nummer 9 in lijst van beste vakantiebestemmingen van Europa. De makers van de reisgids stellen dat je Texel niet mag missen vanwege de duinen, witte stranden, natuurparken en prachtige bossen. In de zomer is het eiland geliefd bij strandliefhebbers, maar dat er in de winter ook genoeg reden is om naar Texel te gaan moge duidelijk zijn!

Herfst en winterseizoen
In de herfst en winter zijn er genoeg mooie dagen om eropuit te trekken. Lange strandwandelingen, lekker de natuur in en na afloop genieten van zo’n lekker Texels biertje (een zogenaamde ‘Skuumkoppe’) of een warme chocolademelk bij een knapperend houtvuur… Wij hebben er wel oren naar! Nu kost het vaak wel een paar centen om even een weekendje weg te gaan en het geld groeit ons niet bepaald op de rug, zeker niet zo rond de prijzige decembermaand. De beste prijzen vindt je bij websites zoals Voordeeluitjes.nl, waar je allerlei hotel- en vakantiepark arrangementen kan boeken voor een zeer vriendelijke prijs,. Voor een fractie van het normale tarief zit je een heel weekend te genieten op het prachtige waddeneiland! Wat wil je nog meer? Wij gaan alvast boeken!