Volgers van Maan denken dat ze vreemdgaat na het zien van deze foto

Hebben de volgers van Maan gelijk?

Het gaat zangeres Maan, bekend van The Voice of Holland, voor de wind. Dit weekend stond ze op het festival Pinkpop en ook privé gaat het goed met haar: ze heeft al een tijdje een relatie met dj Tony Junior. Toch twijfelen volgers eraan of Maan wel helemaal trouw is aan Tony.

De geruchten ontstonden nadat Maan deze foto plaatste.

Pinkpop

Als vanzelfsprekend was Maan hartstikke trots toen ze dit weekend op Pinkpop haar zangkunsten ter gehore mocht brengen. Niet zo gek ook dat ze een foto van het heugelijke moment op haar Instagram deelde. Een onschuldige foto, zou je denken, maar haar volgers dachten daar toch anders over. Op het kiekje staat ze namelijk in een innige omhelzing met Ronnie Flex, met wie ze haar nummer 1-hit Blijf bij mij scoorde. En die innige omhelzing bracht de geruchtenmolen flink op gang.

Geruchten

Zo schreef een volger dat het na het zien van deze foto wel duidelijk was dat ‘Ronnie Maan ook in bed laat stralen’ en beweren anderen dan Famke Louise (met wie Ronnie vermoedelijk een relatie heeft, red.) nu wel met een ‘chagrijnig gezicht zit te kijken.’ Gelukkig zijn er ook nog volgers die het niet te serieus nemen en die in de foto niets bijzonders zien: ‘Het is gewoon een omhelzing.’ Maan heeft sinds dit jaar een relatie met Tony Junior, de zoon van Tony Peroni.

Oh wie houdt je vast wanneer het buiten koud is ? @benhoudijk

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op


Lees ook: Koningin Máxima pakt haar taken op: donderdag gaat ze weer aan de slag

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: videostill