Voor Hetzelfde Geld: kijkers gecharmeerd van koppel

Voor Hetzelde Geld koppel

Henk en Theo weten de harten van de kijkers te raken

Liefhebbers van het programma Voor Hetzelfde Geld konden gisteren hun hart ophalen. Het nieuwe seizoen ging van start en niet met zomaar een koppel. Henk en Theo uit het Amsterdamse Diemen gingen samen met presentatrice Natasja Froger op zoek naar hun droomhuis. De kijkers thuis krijgen geen genoeg van de nieuwste aflevering en spreken zich uit op Twitter.

Voor Hetzelfde Geld met Henk en Theo

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Voor Hetzelfde Geld maken we kennis met het koppel Henk en Theo. Sinds twee jaar wonen ze samen in een prachtig penthouse in Diemen. Hoewel de woning van alle moderne gemakken is voorzien, zoeken de twee toch liever de rust op. Ze besluiten het drukke Diemen in te ruilen voor een grotere woning mét tuin buiten Amsterdam. De mannen treden samen ook regelmatig op in drag-outfits. En waar de kostuums nu in Diemen verstopt zitten in een kleine kast achter de keuken, hopen de mannen straks een grote walk-in closet voor hun extravagante kledij te hebben. Met een budget van maximaal 750.000 euro hopen Henk en Theo meer waar voor hun geld te krijgen buiten de grote stad.

Vrijstaande villa in Haaften

Natasja Froger neemt Henk en Theo een hele dag mee op pad en laat ze drie prachtige woningen op gemiddeld 45 minuten afstand van Amsterdam zien. Van alle woningen lijken de mannen gecharmeerd te zijn, maar toch is er één vrijstaande villa die er uitspringt, in het Gelderse Haaften. De mannen gaan een week proef-wonen en lijken zich al snel thuis te voelen in het pittoreske Haaften. Er wordt kennis gemaakt met de buren en er wordt voor vrienden en familie een barbecue georganiseerd in de prachtig grote tuin bij de woning.

Lange rijafstand

Hoewel alles lijkt te kloppen, is er toch een nadeel aan de geweldige woning: de afstand naar het werk. Theo rijdt een week lang iedere dag twee uur op en neer naar zijn werk en dat lijkt toch net wat te ver te zijn. Natasja stelt de mannen na een week de grote vraag: “Is het jullie droomhuis?” Volgens het koppel is het inderdaad hun droomhuis, maar ligt het net wat te ver van hun werk af. “Het huis zou het zeker waard zijn, maar een half uur dichterbij…” laat Theo aan Natasja weten. “Je zou het op moeten tillen en ergens anders neerzetten”, vult Natasja de mannen aan. Daar zijn ze het helemaal mee eens.

Kijkers gecharmeerd van het koppel

Lang kan het koppel echter niet wachten, want hun huidige woning in Diemen is al verkocht. Gelukkig lijkt aan het einde van het programma alles goed te komen en hebben Henk en Theo een vrijstaande woning gekocht in de waterrijke omgeving van Kaag, een dorpje op een uur rijafstand van Amsterdam. Eind goed al goed. Ook de kijkers zijn erg gecharmeerd van de twee mannen. Op Twitter stroomt het over van de positieve reacties.

Aflevering van Voor Hetzelfde Geld gemist? Hier kijk je de nieuwe aflevering terug.

Lees ook: Coronavirus ontdekt bij crewleden The Voice Senior

Beeld: Videostill RTL XL