Deze 6 voorwerpen vergeten we het vaakst in hotelkamers

4. Portemonnee

Dit voorwerp verwachtte je misschien al in het lijstje. En inderdaad, portemonnees worden heel vaak vergeten uit hotelkamers. Op vakantie bergen mensen hun portemonnee namelijk vaak op in een kluisje op hun hotelkamer. Een goed en veilig idee natuurlijk, maar bij het uitchecken moet je er dan wel aan denken dat je portemonnee nog in de kluis ligt. Je portemonnee vergeten is geen pretje, want je raakt in één klap waarschijnlijk al je pasjes kwijt. Je wordt er vast niet heel gelukkig van als je bij thuiskomst in Nederland direct alle passen moet blokkeren en opnieuw moet aanvragen. Zet daarom een herinnering in je telefoon dat je voor het uitchecken nog even de kluis leegt, of berg je portemonnee gedurende je vakantie veilig op in je koffer.

5. Souvenirs

Ook souvenirs blijven vaak liggen in hotelkamers. Nu is het natuurlijk geen ramp als je die nieuwe koelkastmagneet vergeet, maar het is toch zonde. Berg je souvenirs daarom meteen op in je koffer na aanschaf, dan weet je zeker dat ze met je meereizen naar Nederland.

6. Sieraden

Ook sieraden worden vaak vergeten uit hotelkamers. Niet zo gek ook, want die oorbellen, ringen en armbandjes zijn vaak klein en je raakt ze daardoor snel kwijt. Het kan daarom handig zijn om een klein doosje of tasje mee op reis te nemen voor je sieraden. Wen jezelf aan dat je je sieraden hier meteen instopt nadat je ze uit- of afdoet. Zo voorkom je dat je die prachtige oorbellen die je van je geliefde hebt gekregen achterlaat op je vakantieadresje.

Lees ook: Dit is wat je wel en niet mag meenemen uit je hotelkamer

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: Unsplash