Dít is de vraagprijs voor de Portugese villa van B&B Vol Liefde Marian

marian

Ze voelt zich niet meer thuis in het huis in de Algarve

Begin deze week deelde Marian, bekend van het meest recente seizoen van het populaire tv-programma B&B Vol Liefde, dat ze van plan is haar riante optrekje in de Portugese Algarve te verkopen. Haar vertrek uit het prachtige huis, komt voort uit de bedreigingen die ze een tijd geleden heeft ontvangen. Als gevolg van deze bedreigingen voelt de B&B-eigenaresse zich niet meer thuis in de villa.

Bedreigingen

Marian voelde zich al enige tijd niet meer op haar plek in het roze huis. Dit had natuurlijk alles te maken met de oud-werkneemster die haar oplichtte en daarna ook nog eens bedreigde. Marian heeft een flinke knauw overgehouden aan de hele situatie. “Dat meisje heeft me gewoon helemaal kapotgemaakt. Ik denk iedere dag eraan. Ik ben zo belazerd en hier in dat huis ook ik voel me niet lekker, dus vanaf vandaag is mijn beautiful villa te koop. Dus mensen die willen reageren, die hoor ik graag.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Trotter (@marian_benb_portugal)

Nieuwe bestemming

De beslissing van Marian om het huis te koop te zetten, roept natuurlijk de nodige vragen op. Want waar zal de B&B-eigenaresse nu neerstrijken? Nou, het staat in ieder geval niet op haar planning om het zonnige Portugal te verlaten. Marian wil namelijk vertrekken naar de andere kant van de Algarve. “Ik heb een hele grote ruïne gezien in het rustieke centrum, dan zit ik lekker tussen de mensen. Terrasjes, cafeetjes, gewoon heel anders. In dit huis zit ik natuurlijk helemaal alleen, dat voelt gewoon niet meer prettig.” Dat begrijpen wij helemaal, Marian!

Vraagprijs

Het riante optrekje ging gisteren de verkoop in. “Voor 2,3 miljoen euro”, laat Marian weten tijdens een Facetime-gesprek met RTL Boulevard. En mocht je geïnteresseerd zijn, hieronder kun je het filmpje van het huis bekijken!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Trotter (@marian_benb_portugal)

Ook geeft ze tijdens het gesprek nogmaals uitleg over waarom ze het huis gaat verlaten. “Ik heb het hier wel gehad. Ik krijg iedere keer weer een slechte dip van deze omgeving. Het voelt gewoon niet meer lekker in m’n huis. Ik vind het heel jammer, maar ik heb het nu twee keer geprobeerd, maar iedere keer komt het weer heel naar over.”

Lees ook: Verdrietig nieuws voor Marian van B&B Vol Liefde

Bron: LoveReality | Beeld: B&B Vol Liefde

Array