Vreselijk: Martine Bijl onderging ziekenhuisopname voor depressie, wij wensen haar sterkte toe…

Het leek beter te gaan met Martine Bijl, maar dat bleek toch niet zo te zijn

Het leek steeds iets beter te gaan met Martine Bijl, nadat ze een hersenbloeding had gekregen in 2015. Toch werd de 69-jarige actrice opgenomen in een kliniek, omdat ze leed aan een zware depressie. Vandaag mocht ze eindelijk het Ziekenhuis Tergooi in Blaricum verlaten. 

Martine was heel optimistisch. Ze had het boek Hindergroen geschreven over haar persoonlijke drama, bezocht premières en sprak ook weer af met vriendinnen. Het leek steeds beter te gaan met de Heel Holland Bakt-presentatrice. Ze dacht er zelfs weer over om terug te keren naar het programma.

Emoties
Lichamelijk ging het na de hersenbloeding steeds beter, maar mentaal takelde ze af. Ze kon niet genieten van het samen zijn met haar 81-jarige man Berend en alle emoties gingen met haar aan de haal. Volgens Van Nispen heeft Bijl sinds juni in het ziekenhuis gelegen. “Ze was al gewaarschuwd door haar artsen dat ze na haar hersenbloeding een depressie zou kunnen krijgen.” Het gebeurde en Martine werd opgenomen in het ziekenhuis en begon aan een wekenlang traject om haar er weer bovenop te krijgen. Haar man kwam elke dag bij haar langs en steunde haar enorm. Af en toe mocht Martine het ziekenhuis verlaten om met hem te lunchen of een weekendje thuis door te brengen. Nu is ze gelukkig uitbehandeld en mag ze naar huis. Ze laat weten dat ze heel blij is dat de behandeling aangeslagen is en dat ze weer naar huis mag. Wij wensen haar heel veel geluk!

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron: De Telegraaf | Beeld: Hollandse Hoogte