Wat een vreselijk nieuws voor Toppop-presentator Bas Westerweel! Wij wensen hem heel veel sterkte

De presentator ligt in een Utrechts ziekenhuis na een hele heftige ervaring

Een grote schok voor medialand. De oud-presentator van programma’s van de AVRO Toppop en Fort Boyard en de ex-man van Babette van Veen ligt op dit moment in een Utrechts ziekenhuis na een hele heftige ervaring.

Westerweel werd getroffen door een hartaanval.

Bevestigd
Westerweel bevestigde het nieuws zelf vanuit het ziekenhuis, dat vlakbij zijn woonplaats Maarssen ligt. Hij moet voor nu ook in het ziekenhuis blijven en hij weet nog niet wanneer hij weer naar huis mag. Hij wil verder geen informatie geven over de ziekenhuisopname. Zijn familie en zijn management willen ook niks kwijt over de opname, zo meldt roddelblad Privé.

‘Heel heftig’
Zijn ex-vrouw Babette van Veen, met wie hij twee kinderen heeft vertelt aan Privé dat de plotselinge verandering in zijn gezondheid voor iedereen ‘heel heftig’ is. Westerweel was tussen 1998 en 2010 getrouwd met de actrice, maar dat huwelijk liep stuk door een affaire die hij had met de buurvrouw. Naar verluidt is hij nu samen met Marieke, de ex-vriendin van Eddy Zoëy. Wij wensen de presentator in ieder geval heel veel sterkte en we hopen dat hij er snel weer bovenop is.

Wil je dit bericht nog eens lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Privé | Beeld: videostill