Wat een vreselijk nieuws voor de familie Brandsteder! Wij wensen ze heel veel sterkte toe

Brandsteder

Het is onduidelijk of hun zoon volledig zal herstellen

De afgelopen weken zijn zwaar geweest voor de familie Brandsteder. Ron en zijn vrouw Yvonne maken zich grote zorgen over hun jongste zoon Robert, ook wel Rob genoemd. Hij is een paar weken geleden door een heftige val blijvend verlamd geraakt aan zijn linker arm.

De 31-jarige Rob viel meters naar beneden.

Betonnen trap
Yvonne vertelde het verhaal aan roddelblad Story. Rob is in Amsterdam van een hoge betonnen trap gevallen. Het ging zo snel en het was voor Rob onmogelijk zijn val te breken. Hij kwam heel ongelukkig terecht en hij voelde meteen dat het niet goed zat. Zijn linkerarm was gevoelloos en toen de familie in het ziekenhuis de definitieve diagnose kreeg, sloeg dat in als een bom. Hij is blijvend verlamd aan zijn linkerarm.

Onherstelbaar beschadigd
Door de val waren zenuwen in zijn arm van zijn ruggenmerg afgescheurd en de kans op herstel is vrijwel niet aanwezig. De artsen noemden het ‘onherstelbaar beschadigd’. Er breekt een hele moeilijke periode aan voor de familie. “Er moest voor Rob gezorgd worden, ook mentaal. Hij moet het een plek geven”. Ondanks alles geeft de familie de hoop nog niet op en hebben ze de beste artsen gevraagd zich over hun Rob te ontfermen in de hoop dat zij nog wat voor hem kunnen doen.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Show | beeld: Hollandse Hoogte