Wat een vreselijk nieuws voor Hugo Borst! Wij wensen hem heel veel sterkte

hugo borst

Er werd een vreselijke ziekte bij Hugo Borst vastgesteld

Hugo Borst kreeg twee maanden geleden vreselijk nieuws te horen. De 55-jarige presentator van het radioprogramma Langs de Lijn bracht zaterdagavond zelf naar buiten dat hij lijdt aan de vreselijke ziekte kanker. Hij vertelde dit nieuws zelf in het programma De Kwis. 

Hugo kreeg de diagnose blaaskanker.

Type 1
Er is gelukkig wel goede hoop dat het allemaal weer zal genezen. Na de diagnose werd “meteen ingegrepen”, vertelde Borst aan De Kwis-presentator Paul de Leeuw. “Er is wat weggehaald. Dat klinkt alarmerender dan het is, want het is type 1 en da’s het meest gunstige type. Het is heel goed behandelbaar.” De behandeling die Borst moet ondergaan bestaat uit blaasspoelingen en chemotherapie. Het gunstige van deze behandelingen is dat hij zijn haar mag houden.

Paul de Leeuw
Paul de Leeuw kan zich heel goed verplaatsen in de situatie. Hij leed zelf ook aan blaaskanker, vertelde hij afgelopen mei. Sinds half april is de presentator helemaal schoon verklaard. Wij hopen dat Hugo Borst ditzelfde nieuws ook snel in ontvangst mag nemen en dat hij er weer helemaal bovenop komt.

Bron: Nu.nl | Beeld: hollandse hoogte