Zo ziet de vriend van Duncan Laurence eruit

Hij is samen met Duncan naar Tel Aviv afgereisd

Duncan Laurence’s ster is rijzende. Sinds de bookmakers voorspellen dat de Nederlander weleens de winnaar kan worden van het Eurovisiesongfestival, wordt hij steeds populairder. Duncan krijgt dan ook flink wat aandacht van zowel internationale pers als van fans van over de hele wereld, maar er is maar één fan de allergrootste. En dat is natuurlijk Duncan’s vriend Gerco, die mee is gereisd naar Tel Aviv en daar tijdens de live-shows apetrots in het publiek zit.

Gerco is enorm trots op zijn vriend.

Duncan

Duncan Laurence vertegenwoordigt Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival en bemachtigde met zijn liedje Arcade een plek in de finale van aanstaande zaterdag. Wie tijdens de show ook zeker op de tribune zal zitten, is zijn vriend Gerco Derksen. Hoe lang de twee inmiddels samen zijn, is niet bekend. De 27-jarige Gerco werkt als persoonlijk begeleider van jongeren met een verstandelijke beperking en woont in Deventer. De tortelduifjes wonen niet samen en zeggen dat voorlopig ook nog niet te willen. ”Het is fijn juist in deze fase een eigen plekje te hebben”, zo liet Duncan onlangs weten aan Story.

Publiciteit

Gerco wil liever niet te veel in de publiciteit, maar daar komt hij volgens Duncan niet altijd onderuit. Zeker in Tel Aviv zal hij niet aan de schijnwerpers ontkomen. ”Maar hij is erg trots op me”, aldus de 25-jarige zanger. ”Hij komt samen met mijn ouders naar Tel Aviv.” Benieuwd hoe Gerco eruit ziet? Bekijk dan de foto hieronder:

Daarnaast heeft Gerco onlangs een interview gegeven aan Indebuurt, over zijn stulpje in Deventer. In het interview zie je foto’s van Gerco en zijn huis. Klik hier om het interview te lezen.

Lees ook: Gordon haalt uit naar Johan Derksen: ‘Houd lekker je smoel!’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Story | Beeld: Videostill