Zo ziet de vriend van Eva van de Wijdeven eruit

Eva van de Wijdeven

De twee zijn al een tijdje gelukkig samen

Hoewel velen het van de daken willen schreeuwen wanneer ze een nieuwe liefde hebben, hield actrice Eva van de Wijdeven haar nieuwe liefde nog even geheim voor het grote publiek. Tot afgelopen zondag tenminste, toen plaatste de actrice een lieve foto van haarzelf met haar nieuwe vriend.

Wel wil het stel het liefst zoveel mogelijk buiten de publiciteit blijven.

Relatie

De relatie tussen Eva van de Wijdeven en de Amsterdamse ondernemer Steven ten Bruggencate is al ongeveer een half jaar gaande, zo weet het Algemeen Dagblad na polshoogte genomen te hebben bij haar management. “Ze genieten van elkaar, maar meer dan dat willen de twee er niet over zeggen. Ze willen het liefste buiten de publiciteit verder werken aan hun relatie”, verklaarde het Management aan het AD.

Instagram

Op Instagram plaatste Eva afgelopen weekend een foto van haarzelf met haar vijf jaar oudere vriend Steven. Erg veel laat de 33-jarige actrice alleen niet los over de situatie. Ze plaatste enkel een hartje bij de foto.

Kinderwens

Hoewel de relatie tussen Eva en Steven nog niet lang gaande is, heeft Eva er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag kinderen wil. In een interview vertelde ze vorig jaar nog dat ze een grote kinderwens heeft. Zo zou ze later graag ‘drie of vier kinderen’ willen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door Eva van de Wijdeven (@evavandewijdeven) op

Lees ook: Zo ziet de 28 jaar jongere verloofde van dj Tiësto eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Algemeen Dagblad | Beeld: Videostill

Array