Wat een mooi stel! Zo ziet de vriend van Josje eruit

Wat zien ze er gelukkig uit!

Josje Huisman kan haar geluk niet op. De blondine deelde een paar dagen geleden op Instagram dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met vriend Cle Gyimah. De ex-K3-zangeres is al een jaar samen met Cle, maar wie is hij eigenlijk?

Wie is de man die de zangeres zo gelukkig maakt?

Baby-nieuws

Josje zit op een roze wolk. Zo deelde ze 27 juli op Instagram dat ze binnenkort haar eerste kindje mag verwelkomen. “Zo blij om te delen dat Cle en ik een kindje verwachten in de winter van 2018”, schrijft de 32-jarige schone. Op de foto is te zien dat ze al een prachtig babybuikje heeft. Maar met wie mag ze in de winter een kindje verwelkomen?

Relatie

Josje is sinds een jaar gelukkig met de 27-jarige Cle Gyimah. Haar vriend is een bezige bij. Hij heeft zijn eigen bedrijf Very Rare Agency, dat foto- en videoreportages maakt en is hij medeoprichter van het online lifestylemagazine BALLINNN’. Dat is nog niet het enige want hij ontwierp ook het logo van het Nederlandse nationale vrouwenelftal en stond model voor Nike. Tevens is hij actief als DJ en draait daarom weleens een plaatje op een festival.

Benieuwd hoe Cle eruitziet? Scroll dan snel naar beneden!

?

Een bericht gedeeld door Josje Huisman (@josjecoos) op

Alles is leuker met @cledoingthings #samenopreis #citytrippie ???

Een bericht gedeeld door Josje Huisman (@josjecoos) op

Lees ook: Schattig: Eva Jinek wenst haar opvolgster op wel hele lieve wijze succes

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: videostill