Zo ziet de vriendin van Simon Cowell eruit

De twee vormen een stel sinds 2013

Simon Cowell staat bij velen bekend als het jurylid van verscheidene talentenshows, dat geen blad voor zijn mond neemt. Maar voor Lauren Silverman is Simon gewoon haar partner en de vader van hun kind Eric, dat in 2014 geboren werd.

De relatie van Simon en Lauren begon wel wat ongewoon.

Geboorte van zoontje

Samen met Lauren Silverman kreeg Simon op 14 februari 2014 een zoon genaamd Eric. Na de geboorte van zijn eerste kind is het jurylid, ook naar eigen zeggen, veranderd. “Natuurlijk ben ik veranderd na de geboorte van Eric, zoiets kun je niet tegengaan”, vertelde hij destijds aan DailyMail. Veel mensen viel het op dat het doorgaans zo strenge jurylid wat zachter was geworden. Ook is hij maar wat gelukkig met zijn vriendin Lauren.

Relatie

Simons relatie met Lauren begon wel wat ongewoon. Simon viel voor haar terwijl ze nog getrouwd was met makelaar Andrew Silverman, die tevens ook een vriend van Simon was. Ook Lauren kreeg gevoelens voor de muziekproducent en al snel begonnen de twee een affaire. Hun geheime relatie kwam aan het licht toen Lauren in juli 2013 zwanger bleek te zijn. Niet veel later vroeg Andrew een scheiding aan.

De affaire

Simon was blij met de komst van zijn eerste kind, maar de komst van de kleine spruit werd overschaduwd door het schandaal. “Het is niet iets waar ik trots op ben. Ik wilde niemand pijn doen. Het gebeurde gewoon”, verklaarde Simon destijds aan The Mirror. Vorig jaar kwam naar buiten dat Simon en Andrew de strijdbijl hebben begraven, want wat gebeurd is, is gebeurd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Simon Cowell and a radiant Lauren Silverman arrive on the red carpet for the @prideofbritain awards. #prideofbritainawards #simoncowell #laurensilverman

Een bericht gedeeld door Simon Cowell (@justsimoncowell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lovely photo of Simon and Eric at the Hollywood Walk of Fame ?? #simoncowell #ericcowell #hollywoodstar

Een bericht gedeeld door Simon Cowell (@justsimoncowell) op

Lees ook: Susan Boyle doet opnieuw mee aan AGT en haar auditie bezorgt je wederom kippenvel

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Good Housekeeping, DailyMail, The Mirror | Beeld: Videostill