Zien: zo ziet de vriendin van wetenschapsjournalist Diederik Jekel eruit

Diederik deelt op Instagram een verliefde foto met zijn knappe vriendin

We zien Diederik Jekel regelmatig achter zijn RTL Boulevard-desk verschijnen om te praten over het laatste coronanieuws. Maar met wie deelt Diederik zijn vrije tijd eigenlijk? Via Instagram deelt de wetenschapsjournalist vol trots zijn grote liefde. 

Grote liefde

Ondanks dat het voor velen enorm lastig was om een nieuwe liefde te vinden in tijden van corona, is het Diederik wel gelukt. Volgens RTL Boulevard is hij inmiddels al zo’n zes maanden samen met zijn grote liefde, maar deelde hij deze relatie het afgelopen weekend pas via Instagram. Op de foto zien we het tweetal poseren in een zonnig bos, want ook Diederik en zijn vriendin genoten het afgelopen weekend van het heerlijke lenteweer.

Vitamine D

“In deze nare corona maanden zie ik nauwelijks vrienden of familie. Maar om te voorkomen dat je helemaal gek wordt of vitamine D-tekorten krijgt, moet je samen af en toe lekker wandelen in de buitenlucht. Vorige week in de sneeuw en nu zonder jas. En dat voelt enorm fijn”, deelt Diederik bij de foto. “Soms moet je je route aanpassen als het te druk wordt, en dan ineens kom je op plekjes die nog veel leuker zijn. Daar focus ik me op dit jaar”, gaat Diederik verder. “Je weet nooit welke liefde of leuke dingen je niet had gevonden als het leven anders was gelopen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Diederik Jekel (@diederikjekel)

Eline Madeleine

De vrouw aan wie Diederik zijn hart verloren heeft is Eline Madeleine. In haar Instagrambio lezen we: “PhD researcher in Cultural Studies and Teaching Fellow at Maastricht University. Cellist, writer and nature explorer.” Ook Madeleine steekt haar verliefdheid niet onder stoelen of banken. De knappe vriendin van Diederik deelt regelmatig verliefde foto’s met haar lief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eline Madeleine (@elinemadeleine)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eline Madeleine (@elinemadeleine)

Lees ook: Kun je besmet raken met het coronavirus als je je aan alle adviezen houdt?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress