DEZE vrouw doopt haar vingers in het glas als ze een drankje aangeboden krijgt en alle vrouwen moeten weten waarom!

Iedereen zou dit moeten doen!

Het is de laatste tijd helaas eerder regel dan uitzondering; vrouwen die een drankje krijgen aangeboden met drugs zoals GHB erin. Voornamelijk in het uigaancircuit komt  het helaas vaak voor dat vrouwen of meisjes iets in hun drankje krijgen.

Vaak wordt er een drug zoals GHB in het drankje gestopt. GHB is geurloos en smaakloos, wat het dan ook een hele gevaarlijke drug maakt en waardoor het moeilijk voor het slachtoffer om te merken dat er überhaupt iets in het drankje is gestopt.

Vier studenten van de Universiteit van North Carolina wilden hier een oplossing voor vinden en ontwikkelden een nagellak om vrouwen te helpen bij dit probleem.

Nagellak
De vier studenten ontwikkelden een nagellak die verkleurd wanneer het in contact komt met drugs. Krijg je dus een drankje aangeboden of ben je naar het toilet geweest en heb je je drankje even ergens laten staan? Dan kun je je vingers in het glas dopen. Kleurt de nagellak zwart? Dan zitten er drugs in het drankje. De nagellak is nog volop in ontwikkeling en zal binnenkort op de markt komen.

Bron: www.undercovercolors.com | Beeld: Undercover Colors