Dubbelganger alert: Deze vrouw lijkt sprekend op Meghan Markle

Meghan

De gelijkenis is echt treffend!

Twee weken geleden stapten Prins Harry en Meghan Markle in het huwelijksbootje. Een huwelijk dat door miljoenen mensen op de voet werd gevolgd, want wat een sensatie is een Amerikaanse schone in het Britse koningshuis!

Er is iemand die sprekend op Markle lijkt…

Schoonheid

Niet alleen wordt de voormalig actrice geroemd om haar acteertalent en elegante stijl, ook haar tijdloze schoonheid blijft door velen niet onopgemerkt. Ze is een prachtige mix van een moeder van Afro-Amerikaanse afkomst en een vader met Ierse, Engelse en Nederlandse afkomst. Haar knappe uiterlijk heeft ze te danken aan donkere, glanzende lokken, kastanjebruine ogen en prachtige jukbeenderen. Een unieke mix, zou je denken. Maar toch is er iemand die sprekend op de nieuwbakken prinses lijkt!

Gelijkenis

Erica Lauren, plussize model en afkomstig uit Los Angeles, krijgt de laatste tijd vaak de horen dat de gelijkenis tussen haar en de hertogin van Sussex zo enorm treffend is. Op haar Instagrampagina post ze dan ook een foto van haar en Meghan en ze schrijft: “Ik heb nog niet zo veel gezegd over alle vergelijkingen tussen mij en Meghan Markle, maar nu ik de Royal Wedding ga kijken wilde ik het toch even delen. Vertel, wat vinden jullie ervan?” Wij zien wel wat verschillen, maar de gelijkenis is inderdaad bizar!

Lees ook: Oeps: deze plekken slaan we meestal over als we ons insmeren

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Flair | Beeld: videostill