Vrouw stuurt ‘klacht’ naar de Albert Heijn en het is echt hilarisch, dit moet je lezen!

klacht

Deze klacht is wel heel erg grappig!

Klagende mensen kunnen vervelend zijn, maar sommige mensen weten hun klacht te verpakken in een wel heel erg leuk bericht. Zo ook deze vrouw, die niet helemaal tevreden was met het brood dat ze bij de Albert Heijn had gekocht; haar bericht is hilarisch!

Dieet
In haar bericht aan de supermarktketen laat Nicole weten dat voor haar de zomer ten einde raakt. Een zomer waarin ze zich naar eigen zeggen los is gegaan op de nodige barbecues, hapjes, drankjes en waarbij ze toch niet zo vaak is gaan sporten als ze eigenlijk had gewild. Ze besluit dan ook weer gezond te gaan eten en gaat naar de Albert Heijn om inkopen te doen. Ze koopt onder andere een mega gezond volkoren broodje, maar wat ze aantreft als ze de zak opendoet…

Gatenkaas
Uit alle sneetjes brood mist namelijk een hele hap brood. Wel goed voor haar dieet, aldus het hilarische bericht: “Ik wil u bij deze dan ook hartelijk bedanken voor het meedenken en zorg dragen voor mijn dieet. Met deze ‘luchtige’ variant van uw boterhammen kan ik tenminste zonder schuldgevoelens genieten van een ovenvers broodje. Wel jammer dat er zo weinig ruimte is voor het beleg.” Wij liggen in een scheur van dit bericht, wat vind jij ervan?

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Facebook | Beeld: Facebook