Ga je op vakantie naar Spanje? Deze vrouw waarschuwt ons: “Laat je niet in met deze man!” ZO ziet hij er uit!

Yvonne Petit was op vakantie in Formentera, het kleinste eiland van de Balearen in Spanje. Daar ontmoette ze haar vakantieliefde, de charmante Ioan Pantea. Alles leek koek en ei tussen de twee, totdat ze op een ochtend wakker werd en Ioan dit had gedaan..

Toen Yvonne sliep was Ioan vetrokken, maar niet zonder dat hij eerst haar rekening leeg had getrokken. Ook heeft hij al haar contante geld uit huis meegenomen. Zelfs de iPad van Yvonne, de tablets van haar kinderen, het geld van haar kinderen en haar rijbewijs zijn gestolen door deze ‘charmante’ vakantieliefde. Ze voelt zich enorm dom dat ze hier in is getrapt, maar gaat op Facebook toch met de billen bloot zodat ze andere vrouwen kan waarschuwen. Ioan is 34 jaar en ongeveer 2 meter lang met een normaal postuur. Het verhaal van Yvonne lees je hier.

Help Yvonne met waarschuwen en deel dit bericht!

UPDATE: Yvonne heeft Ioan op vakantie ontmoet, waar ze aardig wat tijd met hem heeft doorgebracht. Daarna is hij naar Nederland gekomen omdat hij ‘zo graag bij haar wilde zijn’. Daar heeft hij alle spullen gestolen en haar rekening leeggetrokken. Pas dus op: deze man loopt in Nederland rond!


Pagina 2/2