DEZE vrouw wordt sinds dit weekend vermist, heb jij haar misschien gezien? DELEN svp!

 gerda

Wie heeft iets gezien of gehoord?

Update: In Hallum is een lichaam gevonden. Politie onderzoek moet uitwijzen of het om het de vermiste Gerda gaat.

Sinds 20 november 16:00 wordt Gerda Waardijk vermist. Ze ging is vanuit haar huis vertrokken om te gaan wandelen maar is nooit meer teruggekeerd. De politie heeft al een burgernetactie op touw gezet en heeft al gezocht met een helikopter, maar helaas zonder resultaat.

Gerda Waardijk is op 20 november om 16:00 vertrokken van haar huis in Hallum, Friesland. Ze zou gaan wandelen maar keerde nooit meer terug naar huis. Haar man, kinderen en vrienden zijn zeer ongerust. Gerda is 68 jaar oud, ongeveer 1,68 lang en heeft blauwe ogen. Haar haar is blond en sluik en ze droeg een rood jack met een capuchon, een grijze joggingbroek en korte laarsjes. Ook had ze een tasje van het Kruidvat bij zich. Vandaag vroegen vrienden en familie van Gerda of iedereen in de omgeving van Hallum, Marrum, Ferwerd, Blija, Stiens, Birdaard, Wanswert en omstreken in en rondom huis wil kijken om te kijken of er iets bijzonders opvalt. Ze zoeken namelijk het Kruidvattasje met flesjes water en een witte iPhone.

Heb jij iets bijzonders gezien of denk je dat je meer informatie hebt over Gerda? Bel dan direct de politie. Deel dit bericht svp!