Belangrijke waarschuwing: Action roept product terug vanwege explosiegevaar

action

Vanwege explosiegevaar dient dit product direct teruggebracht te worden naar de winkel

Bij budgetketen Action kunnen we terecht voor allerlei handige producten voor een leuk prijsje. Helaas zijn niet alle producten perfect voor ze de verkoop in gaan. Het kan voorkomen dat producten worden teruggeroepen na de aankoop, zoals dit product van het merk PW Sports dat mogelijk kan ontploffen bij gebruik.

Heb jij dit product onlangs bij de Action gekocht?

Explosiegevaar

Action informeert haar klanten over een veiligheidsrisico met betrekking tot een fietspompset inclusief twee Co2 cartridges. Het product is geleverd door het merk PW Sports en is in diverse filialen verkocht tussen een periode van 1 maart tot 11 oktober 2019. Door een productiefout kan de bijgeleverde cartridges bij de fietspompset exploderen.

Fietspompset

Het gaat om de fietspompsets met artikelnummer 2566270 EAN 8719407024404, 8719407026262, 8719407026279 en met batchnummers 275742 of 275743. Op de achterkant van de kleurenkaart is de EAN-code van het product te vinden. De batchnummers staan vermeld boven de barcode.

action terugroep explosiegevaar

Retourneren

Klanten die de fietspompset in de bovenstaande periode hebben gekocht, worden verzocht het product zo snel mogelijk terug te brengen naar het dichtstbijzijnde filiaal. Ook zonder bon wordt het volledige aankoopbedrag van de fietspompset vergoed. Voor meer vragen over het product zelf verwijst de Action haar klanten door naar de leverancier PW Sports.

Lees ook: Vakantiegangers opgelet: morgen al flinke herfstvakantiefiles verwacht

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Action | Beeld: Screenshot Google Maps, Action